Om Abetong

Ända sedan familjen Olsson startade sin cementvarufabrik i Vislanda år 1945 har företagets utveckling grundat sig i engagemang, trygghet och kompetens. Abetong har drivits framåt genom uppgångar och nedgångar i konjunkturen, alltid med fokus på att leverera produkter av högsta kvalitet.

Vår vision är just att vara kundens självklara val, en partner som bygger med trygghet och engagemang. I arbetet med att nå dit drar vi nytta av vår starka historia. Vi lovar att alltid låta vår unika erfarenhet i kombination med betongens egenskaper skapa värde för våra kunder.
  

Se filmen om oss

Följ oss på sociala medier

                                                                  

Hållbarhet

Hållbarhet ingångsbild 800.

Kort​fakta

Ingång kortfakta.

Kvalitet

Kvalitet ingångsbild.

Senaste nytt

Gamla sliprar ersätter naturgrus
HKScan och Abetong utvecklar framtidens stall
Ny fönster- och montagehall
2017 december 29

Gamla sliprar ersätter naturgrus

Järnvägssliprar i spår.
Tillsammans med CBI Betonginstitutet har Abetong provat att ersätta naturgrus med gamla sliprar som ballast. Nu går Vislandafabrikerna över i skarpt läge.
2017 november 20

HKScan och Abetong utvecklar framtidens stall

HKScan har sedan ett år tillbaka drivit ett av Jordbruksverkets tävlingsprojekt för att utveckla framtidens stall för smågrisproduktion. I projektet har Abetong varit en viktig samarbetspartner och nu har företagen tillsammans utifrån lärdomarna i projektet utvecklat stallar för grisproduktion.
2017 november 15

Ny fönster- och montagehall

Ny fönster- och montagehall.
Under hösten tog Abetong en ny hall för fönstermontage och lager i bruk. Hallen ligger utanför Eskilstuna, i Torshälla, och ska användas för eftermontage till specifika projekt.