Om Abetong

Ända sedan familjen Olsson startade sin cementvarufabrik i Vislanda år 1945 har företagets utveckling grundat sig i engagemang, trygghet och kompetens. Abetong har drivits framåt genom uppgångar och nedgångar i konjunkturen, alltid med fokus på att leverera produkter av högsta kvalitet.

Vår vision är just att vara kundens självklara val, en partner som bygger med trygghet och engagemang. I arbetet med att nå dit drar vi nytta av vår starka historia. Vi lovar att alltid låta vår unika erfarenhet i kombination med betongens egenskaper skapa värde för våra kunder.
  

Se filmen om oss

Följ oss på sociala medier

                            

Hållbarhet

Hållbarhet ingångsbild 800.

Kort​fakta

Ingång kortfakta.

Kvalitet

Kvalitet ingångsbild.

Senaste nytt

Ny fönster- och montagehall
Partnering-andra i Uppsala
Enkelt att undvika dyra lösningar vid utformningen av betongstommen
2017 november 15

Ny fönster- och montagehall

Ny fönster- och montagehall.
Under hösten tog Abetong en ny hall för fönstermontage och lager i bruk. Hallen ligger utanför Eskilstuna, i Torshälla, och ska användas för eftermontage till specifika projekt.
2017 november 9

Partnering-andra i Uppsala

Ronny Pihl, Abetong och Martin Degeryd, Skanska.
Snart uppför Skanska en femte etapp bostadsrätter åt Riksbyggen vid Råbyvägen i Uppsala. Med samma laguppställning från stomleverans till måleri går det som en dans.
2017 september 22

Enkelt att undvika dyra lösningar vid utformningen av betongstommen

Undvik kostnadsdrivare ingångsbild.
Med relativt enkla medel går det att undvika många dyra lösningar när stommen utformas. Genom att tänka efter före och göra smarta val skapardu positiva effekter i flera led, menar Olof Nylander, Abetongs försäljningschef i Mellansverige.