Betongelement och betongprodukter för stad och landsbygd

Ingen kan mer om betong än vi. Vi konstruerar, tillverkar och levererar allt från moderna järnvägssliprar, stall och hallbyggnader, prefabricerade tanksystem och broar till prefabricerade betongelement för bostäder och industrier. Det är vår kunskap och erfarenhet i kombination med betongens egenskaper som skapar värde för dig som kund.

Lantbruk

Hållbarhet

Anläggning

Jobb

Senaste nytt

Färgglatt på Tensta Torn
Partille Arena snart inflyttningsklar
Bygge med flyt i Halmstad hamn
2016 april 25

Färgglatt på Tensta Torn

Tensta Torn får en härligt färgglad fasad, med infärgade betongelement, tillverkade i Abetongs fabrik i Kvicksund. Byggnaden innehåller 240 studentlägenheter fördelade i ett 18 våningar högt torn.
2016 april 21

Partille Arena snart inflyttningsklar

2013 togs det första spadtaget för Partille arena och nu är den snart inflyttningsklar. Den nya arenan kommer att erbjuda både idrotts- och kulturevenemang för upp till 4000 sittande åskådare. Arenan blir hemvist för den framgångsrika handbollsklubben IK Sävehov.
2016 april 13

Bygge med flyt i Halmstad hamn

Allting klaffar när Retlog bygger Biltemas tredje lager i Halmstads hamn – Sveriges största nu pågående lagerprojekt. – Vi ligger till och med före i tidsplanen och det senaste byggmötet tog tjugosex minuter. Det är ett välsmort maskineri, säger projektledaren, Lennart Nilsson.