Välkommen till Abetong

En underbar värld av betong!
Ingen kan mer om betong än vi. Vi konstruerar, tillverkar och levererar allt från moderna järnvägssliprar, stall och hallbyggnader, prefabricerade tanksystem och broar till prefabelement för bostäder och industrier. Det är vår kunskap och erfarenhet i kombination med betongens egenskaper som skapar värde för dig som kund.

Senaste nytt

Familjen Skure valde plansilo i LLC-betong
Byggnadsstipendium till Rånäs mjölkkostall
Sara Mendoza nominerad för Askims badpir
6. oktober 2014

Familjen Skure valde plansilo i LLC-betong

När familjen Skure på Gäddeholms gård utanför Västerås, skulle investera i ny plansilo föll valet på Abetongs underhållsfria plansilo i LLC®-betong. Plansilon är 57x57m har 5st fack plus körplatta om 8 meter. Abetong har totalentreprenad på plansilon. Bilderna är tagna av Adam Skure som arrenderar Gäddesholms gård av Västerås Stad.
2. oktober 2014

Byggnadsstipendium till Rånäs mjölkkostall

Lantbrukets Affärers årliga byggnadsstipendium utdelades nyligen för nionde gången. Årets vinnare blev Siv och Thomas Bäck på Rånäs gård i Norrtälje. Deras verksamhet är inriktad på mjölkproduktion och de har nyligen byggt om och till kostallet från 1887 och fyllt det med ny teknik, men bevarat stilen. För detta belönades de alltså med Lantbrukets Affärers Byggnadsstipendium. Abetong har levererat betongelementen till det fina bygget.  Om stipendietVackra byggnader i ett omväxlande jordbrukslandskap är lantbrukets starkaste varumärke och något svenska konsumenter är beredda...
17. september 2014

Sara Mendoza nominerad för Askims badpir

Sara Mendoza, som ligger bakom Askims badpir, är nominerad till årets betongarkitekt. Priset delas ut på Betonggalan i Stockholm den 13 november. Sara är en av arkitekterna på arkitektföretaget Manofactory i Stockholm.