Betongelement och betongprodukter för stad och landsbygd

Ingen kan mer om betong än vi. Vi konstruerar, tillverkar och levererar allt från moderna järnvägssliprar, stall och hallbyggnader, prefabricerade tanksystem och broar till prefabricerade betongelement för bostäder och industrier. Det är vår kunskap och erfarenhet i kombination med betongens egenskaper som skapar värde för dig som kund.

Lantbruk

Lantbruk puff sidan 1.

Hållbarhet

Hållbarhet ingångsbild 800.

Anläggning

Anläggning bild puff sidan 1.

Jobb

Ingång jobba hos oss.

Senaste nytt

Växjös högsta bostadshus växer fram
Industrimagi Falkenberg
Kreativt samarbete i Stockholm
2017 april 6

Växjös högsta bostadshus växer fram

Kv Vattentornet, Växjö.
Växjös högsta bostadshus växer nu fram med betongstomme från Abetong.  Det blir 55 meter högt och fördelas på 19 våningar. På toppen blir det en takterrass med en fantastik utsikt åt alla fyra väderstreck. I skrivande stund monteras våning åtta av de totalt 19 våningarna. Byggentreprenör är NCC och byggherre är Kärnhem.
2017 januari 24

Industrimagi Falkenberg

- Första gången jag kom till en betongelementfabrik blev jag förbluffad. Först då förstod vilket avancerat hantverk det är att tillverka fasadelement, säger Kalle Dinell, som är en av arkitekterna bakom Primula Byggnads AB:s uppseendeväckande hus i Stockholm.
2017 januari 17

Kreativt samarbete i Stockholm

Runda, mönstrade hörn. Välvda fasader. Eller en hel vägg med matrisgjutna pärlplattor. Ett genuint intresse för byggnation och gestaltning får Primula Byggnads AB att testa gränserna i varje projekt – tillsammans med sin prefableverantör.