Betongelement och betongprodukter för stad och landsbygd

Ingen kan mer om betong än vi. Vi konstruerar och tillverkar allt från prefabricerade betongelement för bostäder och industrier till järnvägssliprar och produkter för lantbruk och häst. Det är vår kunskap och erfarenhet i kombination med betongens egenskaper som skapar värde för dig som kund.

Lantbruk

Lantbruk puff sidan 1.

Hållbarhet

Hållbarhet ingångsbild 800.

Anläggning

Anläggning bild puff sidan 1.

Jobb

Ingång jobba hos oss.

Senaste nytt

Betongtankar från Abetong - viktig del i nytt avsaltningsverk på Öland
Smarta prefablösningar - en viktig framgångsfaktor för Leny
Växjös högsta bostadshus växer fram
2017 juni 21

Betongtankar från Abetong - viktig del i nytt avsaltningsverk på Öland

Montage betongtankar avsaltningsanläggning Sandvik.
Efter två år med extremt låga nederbördsnivåer råder det akut vattenbrist på Öland.  Borgholm Energis nya avsaltningsverk, där havsvatten blir till dricksvatten,  blir en del av lösningen på problemen. Och här spelar Abetongs betongtankar en viktig roll.
2017 maj 4

Smarta prefablösningar - en viktig framgångsfaktor för Leny

Kv Viljan, Sjöbo.
Smarta prefablösningar har varit en viktig framgångsfaktor vid bygget av kvarteret Viljan i Sjöbo. När LENY Fastighets AB skulle påbörja den tredje etappen av projektet var beslutet att fortsätta det nära samarbetet med Abetong ett självklart val.
2017 april 6

Växjös högsta bostadshus växer fram

Kv Vattentornet, Växjö.
Växjös högsta bostadshus växer nu fram med betongstomme från Abetong.  Det blir 55 meter högt och fördelas på 19 våningar. På toppen blir det en takterrass med en fantastik utsikt åt alla fyra väderstreck. I skrivande stund monteras våning åtta av de totalt 19 våningarna. Byggentreprenör är NCC och byggherre är Kärnhem.