Underhållsmekaniker Vislanda H-fabriken

Abetongs ena fabrik i Vislanda, H-fabriken, tillverkar byggnader till lantbruk och häst samt andra betongprodukter som lantbrukaren behöver, t ex gödselbrunn, plansilo och spaltgolv. 

I fabriken tillverkas även prefabricerade betongelement till bostäder.

Fabriken består dels av egentutvecklade produktionssystem och dels av maskinutrustning som ingår i en betongindustri (blandarstation, transportbanor, traverser, gjutbord).

Som underhållsmekaniker vid Vislanda H-fabriken kommer du att arbeta med reparationer på maskiner och utrustning tillhörande Abetong. I arbetet ingår felsökning, reparationer, installation, service och underhåll i vår produktionsanläggning.

Ditt arbete är varierande och du kommer att arbeta med allt från förebyggande underhåll, till förbättringsarbete och utvecklingsarbete. I övrigt arbetar du nära produktionspersonalen. 

Du bör ha gymnasieutbildning. God erfarenhet och vana att arbeta med hydraulik, pneumatik och mekanik är också nödvändiga kunskaper för att lyckas. 

Då svetsningsarbete förekommer är det också bra att du behärskar olika svetsmetoder. Ett plus är om du har utbildning och erfarenhet i smidesarbeten.

Som person är du driftig, engagerad och med hög grad av service och flexibilitet. Du arbetar strukturerat med stor ansvarskänsla. Eftersom ditt arbete innefattar daglig kontakt med andra funktioner inom företaget vill vi att du har en god social förmåga och att du gillar att skapa ett gott samarbetsklimat. 

Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Paul Karlsson, fabrikschef,
tel 073 140 85 99. 

Skicka din ansökan till jobb@abetong.se. Arbetet med urvalet sker löpande och vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.