Student

Välkommen att bygga din framtid tillsammans med oss! 

Inom Abetong och HeidelbergCement får du arbeta med stora utmaningar tillsammans med många kompetenta och kunniga kollegor. Utifrån en stabil grund får du möjlighet att växa och utvecklas i en internationell koncern. 

Här kan du till exempel arbeta som betongarbetare, produktionsledare, konstruktör, projektledare eller säljare. Vi samarbetar med universitet och högskolor som matchar vårt kompetensbehov idag och på längre sikt. Vi deltar regelbundet på studentmässor och arbetsmarknadsdagar. Kom gärna förbi vår monter!

Trainee

Som trainee inom Abetong och HeidelbergCement får du göra en spännande resa inom våra olika verksamheter och får ovärderliga kunskaper på köpet. Vi handplockar våra traineer direkt från tekniska universitet och högskolor till programmet som pågår i 18 månader. Du är knuten till en viss enhet och praktiserar under programmet både inom den egna enheten och inom andra enheter. De olika verksamheterna inom HeidelbergCement samverkar i traineeprogrammet. Klicka här så kan du läsa om Ferjal, som är trainee på Abetong. 

Examensarbete

Examensarbete är ett bra sätt att komma nära vår verksamhet inom ett visst område. Samtidigt får vi chans att lära känna dig. Vi lägger med jämna mellanrum ut förslag på examensarbeten på vår webbplats. Om du har en egen idé om ett ämne som kan vara av nytta för vår verksamhet så är du varmt välkommen att höra av dig och presentera denna. Möjligheterna är stora för dig och skolans ledning att påverka uppläggen.

Praktik

Vi anlitar löpande praktikanter från yrkesutbildningar i närområdet. I övrigt tar vi emot praktikanter till våra verksamheter i mån av tid och resurser. Ta kontakt med oss och beskriv ditt tänkta ämnesområde så väl som möjligt, samt dina förväntningar på praktiken. Hittar vi ett uppdrag till dig så tar vi fram lämpliga arbetsuppgifter och tillhandahåller en handledare.

Här kan du läsa om Filip Bäcklund som gjorde sin praktik på byggprogrammet på Abetong. 

Sommarjobb

Vi erbjuder vissa möjligheter till sommarjobb. För mer information, kontakta vår kontaktperson.

Följ oss

Facebook och LinkedIn kan du följa oss och se vad som händer i företaget.

Sophie Pantsar

HR-generalist
Tfn: 
0470 96503
Mob: 
070 9617 013

Följ oss på sociala medier

                                                                  

Se filmen om oss