Projektledare Kvicksund

Vill du jobba tillsammans med Mathias? Nu söker vi fler projektledare. 
Mathias Pettersson.

Mathias arbetar på Abetongs kontor i Kvicksund, ett par mil från Västerås, ett par mil från Eskilstuna. Det ligger naturskönt vid Mälaren och erbjuder en härlig kontrast till pulsen i de större städerna runt omkring.

– Jag kör till Kvicksund på en kvart och det är skönt att komma dit. Det är väldigt vackert här.

– Det är ett fantastiskt härligt gäng på Abetong och vi har väldigt roligt tillsammans. Under mina 1,5 år på företaget har jag lärt mig väldigt mycket om rollen som projektledare, och jag känner verkligen att man har stora möjligheter att växa både som människa och yrkesperson här. Det är ett stort bolag med goda karriärmöjligheter, men samtidigt väldigt familjärt och tryggt. Den här mixen är väldigt unik.Läs hela intevjun med Mathias Petterson här. 

Vill du jobba tillsammans med Mathias och leda några av Mälardalens mest spännande byggprojekt?

Abetong växer och står i startgroparna med flera komplexa och spännande projekt. Arbetar du som konstruktör, platschef eller entreprenadingenjör idag men vill ta klivet vidare i din karriär? Då har du kommit rätt! Abetong erbjuder ett helhetskoncept med allt från leverans av kompletta byggnader till enskilda standardprodukter. Genom att vara med tidigt i projekteringsstadiet hjälper Abetong sina kunder att ta fram praktiska stomlösningar som kan reducera kostnader i olika byggprojekt. Abetong arbetar med stora byggföretag som tillexempel NCC, JM och SKANSKA men även mindre bolag som Serneke.

Om tjänsten

Som projektledare hos Abetong ansvarar du för att förverkliga och se till att projekten verkställs inom budgetramen (ekonomi, tidsplan och kvalitet). Projektledaren "äger" projekten och kommer att ha många kontaktytor och blir ansiktet mot beställaren/kunden under projektets framskridande. Projektens storlek kan varierar men som senior projektledare kommer du få ansvara för stora totalentreprenader.

Mer specifikt om tjänsten
  • Planering av projekterings- och tillverkningsresurser tillsammans med projekteringsledare
  • ​Driva entreprenader ute på plats gällande de större projekten.
  • ​Uppföljning av projektspecifika överenskommelser
  • Rapportering av avvikelser
  • Upprättande av kvalitets- och miljöplaner
  • Behandling av korrigeringar, ändringar och tillägg
  • Ekonomiska avstämningar under hela projektets gång.
  • Ekonomiskt ansvar över att avslutat projekt ger ett bra resultat.
  • Vara Abetongs representant mot kunden i respektive projekt, vilket innebär ansvar för samordningen av konstruktion, produktion, leverans och montage.

För att trivas i rollen som projektledare ser vi att du har några års erfarenhet från byggsektorn, gärna erfarenhet av uppbyggnad av flerfamiljshus. Du har grundläggande förståelse och kunskap om entreprenadjuridik. Som projektledare är du affärsmässig och rådgivande samt ha en god planeringsförmåga. Du tycker om problemlösning och har ett helikopterperspektiv och är inte rädd för att "sätta ner foten". Du innehar B-körkort och behärskar svenska både i tal och skrift. 

Vår värdegrund, REKO, hittar du på abetong.se/reko. 

Vi erbjuder dig bland annat tjänstebil, sex veckors semester, ATK (arbetstidsförkortning med fyra dagar), Euro Accident försäkring, friskvårdsbidrag och utbildningar inom ledarskap.  

Tjänsten kan även placeras vid Abetongs kontor i Hallstahammar. 

Ansök redan idag då urval sker löpande. Maila din ansökan till jobb@abetong.se.

För mer information kring tjänsten vänligen kontakta Simon Lind projektchef, tel 0734 202 895.