Om Abetong

Abetong har drivits framåt genom uppgångar och nedgångar i konjunkturen, alltid med fokus på att leverera betongelement av högsta kvalitet. Betongelementen tillverkar vi i våra fabriker och sedan transporteras de färdiga delarna till byggarbetsplatsen, där vi eller kunden ansvarar för montaget. Vi bygger allt från bostäder, industrihallar och broar till häststallar och produkter för lantbruket. 

Vår vision är att vara kundens självklara val, en partner som bygger med trygghet och engagemang. I arbetet med att nå dit drar vi nytta av vår starka historia. 
  

Se filmen om oss

Följ oss på sociala medier

                                                                  

Senaste nytt

Abetong blir återförsäljare för grön spaltmatta
Därför är betong så bra i höga hus
Abetong levererar till sällsynt lägenhetstyp i Norrköping
2018 juni 12

Abetong blir återförsäljare för grön spaltmatta

Abetong blir återförsäljare för grön spaltmatta.
Abetong blir nu ensam återförsäljare i Sverige för den gröna spaltmattan Comfort Slat Mat passande till Abetongs spännspalt.
2018 maj 16

Därför är betong så bra i höga hus

Just nu är Abetong inblandade i flera projekt med höga hus. Brf Vattentornet i Växjö, 19 våningar och Vesterhavsporten i Falkenberg, 16 våningar.Med sin höga egenvikt lämpar sig betongkonstruktioner mycket bra för höga hus. 
2018 maj 9

Abetong levererar till sällsynt lägenhetstyp i Norrköping

Vattenkannan, Norrköping.
Det kallas radhus på höjden: ägarlägenheter. I Norrköping levererar Abetong stommen till Bygg GG:s tre hus med drygt 70 ägarlägenheter.– Abetong har ett bra system och levererar snabbt till rätt pris, säger Bygg GG:s vd Dag Gunnarsson i Norrköping.