Olof Nylander, försäljningschef

"Det roligaste med mitt jobb är att jag får uppleva hela resan" 
Olof Nylander.

Olof Nylander är högskoleingenjör inom byggnadsteknik med inriktning mot konstruktion från Uppsala Universitet. Han jobbar i dag som försäljningschef på Abetongs marknadsområde Hus Mellansverige.

- Mitt jobb jobb är omväxlande. Jag räknar på jobb, träffar kunder, besöker arbetsplatser, håller koll på ekonomin och tidplaner i projekten samt gör lite inköp.

Olof började som konstruktör på Abetong 2006 och har även jobbat en period som konstruktionschef, innan han fick jobb som projektledare och därefter säljare. Nu har han tagit ytterligare ett steg i karriären och är försäljningschef sedan en kort tid tillbaka. 

- Det roligaste med mitt jobb är att jag får uppleva hela resan med ett projekt från en arkitektskiss till ett färdigt hus klart för inflyttning. Under resans gång träffar man många olika människor och det är också väldigt roligt. 

Olof fick under 2013 möjligheten att vara med i ett utbildningsprogram inom Heidelbergcement- koncernen som heter ”Young Potential Development Programme”. Företagets mål är att vidareutbilda unga personer med potential inom koncernen.

- Jag tycker att Abetong är ett företag med bra utvecklingsmöjligheter och inte minst med attraktiva produkter och stomlösningar för kunden.