Comfort Slat Mat - spaltmatta

Comfort Slat Mat är en kvalitetsmatta som passar perfekt till Abetongs spännspalt. Den är mycket enkel att montera och tack vare den välvda ytan hålls djuren torra genom att gödsel och urin snabbt rinner av och ner i gödselrännan.  Mattans inre består av en ultramjuk dynamisk kärna, som gör att problemet med hälta minskar hos djuren.

Varför ska du välja Comfort Slat Mat?
  • - Den supermjuka designen, som består av luftkuddar, gör det lika behagligt för djuren att vara inne som ute.
  • - Har en positiv inverkan på tillväxt takten på djuren.
  • - Den unika, patenterade och välvda ytan håller djuren torrare och renare.
  • - Reducerar ammoniakavgångar och minskar utsläppen av metan.
  • - Snabb gödseldränering.
  • - Snabb och enkel installation – sätts på plats och hålls på plats.
  • - Hård slityta ger ökad hållbarhet.
  • - Minskad risk för hälta.
  • - 5 års garanti.
Så här fungerar Comfort Slat Mat
Comfort Slat Mat så här går det till.

Den patenterade designen hos Comfort Slat Mat gör att stallgödseln rinner ner mellan spalterna och vidare till gödselrännan. Designen gör att djuren hålls torrare och renare. Tack vare den snabba gödseldräneringen från ytan kan ammoniakavgången minskas. Luftfjädringen ger maximal komfort och minskar halkrisken samtidigt som den gör att mattan kan röra sig följsamt under djurens vikt.

Mattan finns i tre olika typer, anpassade till djurets vikt. Det ger ett underlag med rätt mjukhet och komfort i förhållande till djurets vikt. 

Snabb och enkel installation

Comfort Slat Mat går snabbt och enkelt att montera och passar perfekt till Abetongs spännspalt. Den tillverkas i fabriken i längder som passar spaltstavarna och därför behövs ingen anpassning vid installationen. Du monterar den enkelt själv. Den styva fixeringsdesignen säkerställer att den inte kan flyttas av djuren när den är installerad. Inget lim, skruvar eller fixering behövs. 

Comfort Slat Mat - montage.
Comfort Slat Mat - montage.
Comfort Slat Mat - montage.
EKO-material – anledningen till att Comfort Slat Mat är gröna

Comfort Slat Mats är tillverkade i den nya generationens material som är giftfria och kan återvinnas till 100 procent. Alla material som används tillhandahålls av godkända leverantörer. Mattorna är tillverkade av termoplastiska elastomerer som är godkända för användning med livsmedel. Allt material som används vid tillverkningen är till 100 procent återvinningsbart.  

 

Abetongs spaltgolv

Ladda ner