Betongarbetare, Vislanda H-fabriken

Abetong är sedan många år ledande leverantör av stallbyggnader, hallbyggnader och produkter i betong till lantbruk och häst. Våra byggnader kan levereras som stommonterad byggsats eller som komplett färdigställd entreprenad inklusive alla byggnadsarbeten. Nu är vi inne i en expansiv fas, med många projekt på gång och söker därför fler betongarbetare till H-fabriken i Vislanda.  Abetongs H-fabrik tillverkar betongväggar och standardprodukter till lantbruk och häst och har idag ca 60 anställda. 

Som betongarbetare arbetar du i huvudsak med att forma, armera och gjuta väggar i betong efter tillverkningsunderlag och instruktioner. Det är ett gediget hantverksarbete som utförs med stor noggrannhet och precision. Rätt ingjutningsgods måste gjutas in på rätt plats i produkterna. Du arbetar i ett team, där ni tillsammans arbetar för att nå de uppsatta målen. Arbetet genomsyras av stort fokus på kvalitet och säkerhet. 

Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i byggbranschen alternativt från tillverkningsindustrin. Du ska ha lätt för att lära dig nya saker, vara driven och kunna leverera god kvalitet även i ett högt arbetstempo. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl. 

Vår värdegrund, REKO, hittar du på abetong.se/reko.

Anställningen är tillsvidare, men vi tillämpar provanställning. Tjänstgöringsgraden är 100 procent med tillträde snarast. Arbetet sker främst dagtid.

Maila din ansökan till jobb@abetong.se.

Arbetet med urvalet sker löpande och vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta fabrikschef Paul Karlsson, 0731408599.