Betongarbetare, Falkenberg

Abetongs fabrik i Falkenberg tillverkar betongväggar till både flerbostadshus och industri och har idag ca 100 anställda.

Som betongarbetare arbetar du i huvudsak med att forma, armera och gjuta väggar i betong efter tillverkningsunderlag och instruktioner. Det är ett gediget hantverksarbete som utförs med stor noggrannhet och precision. Rätt ingjutningsgods måste gjutas in på rätt plats i produkterna. Du arbetar i ett team, där ni tillsammans arbetar för att nå de uppsatta målen. Arbetet genomsyras av stort fokus på kvalitet och säkerhet.

Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i byggbranschen alternativt från tillverkningsindustrin. Du ska ha lätt för att lära dig nya saker, vara driven och kunna leverera god kvalitet även i ett högt arbetstempo. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl.

Vår värdegrund, REKO, hittar du på abetong.se/reko. 

Anställningen är tillsvidare, men vi tillämpar provanställning. Tjänstgöringsgraden är 100 procent med tillträde snarast. Arbetet sker främst på dagtid.

Maila din ansökan till: jobb@abetong.se.

Arbetet med urvalet sker löpande och vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 september 2018.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Berggren. produktionsledare, tel 0346-55421.