Teknikbyggnader

På Abetong har vi lång och gedigen erfarenhet av att konstruera och tillverka teknikbyggnader av betongelement. Betong är ett hållbart material med lång livslängd och under årens lopp har vi konstruerat och levererat flera tusen byggnader som skyddar känslig utrustning under lång tid framöver.

Vi samarbetar gärna med inblandade Arkitekter för att lösa de arkitektoniska detaljerna så bra som möjligt. 

De mindre teknikbyggnaderna kallar vi Teknikhus. Dessa monteras i fabrik och levereras till kund efter önskemål och behov.  

Gedigna elbyggnader

Anläggningar för distribution av el innehåller känslig utrustning och ställer därmed stora krav på säkerhet. Vi specialanpassar mottagnings-, fördelnings- och nätstationer liksom övervakningsbyggnader för styr- och reglerutrustning. De nyckelfärdiga byggnaderna levereras med den invändiga elutrustningen på plats.

Tåliga teknikbyggnader

Teknikbyggnader för tele, radiokommunikation, vatten och avlopp innehåller känslig utrustning. Våra stabila byggnader är både inbrottssäkra, brandsäkra och underhållsfria. Tack vare en bur av tätt hopsvetsade armeringsjärn skyddas den också mot elektriska störningar.

Brandsäkra byggnader

Teknikbyggnader för bio- och naturgasutrustning ställer stora krav på brandsäkerhet. Betong brinner inte och lämpar sig därför utmärkt för den här typen av byggnader. 

Stort utbud av servicebyggnader

När det gäller servicebyggnader har vi ett brett sortiment av betongelement för byggnation i anslutning till bostäder och offentlig miljö till exempel miljöhus för källsortering, toalettbyggnader eller byggnader på trafikkontrollplatser. 

Referenser bildgalleri

Henrik Sevandersson

Säljare
Tfn: 
0346 554 28
Mob: 
0733 47 27 66

Fredrik Carlsson

Säljare
Tfn: 
0470 965 92
Mob: 
0708 49 52 57