Stallbyggnader nöt

Med 70 års erfarenhet av betongelementproduktion och 40 års utveckling av lösningar för att bygga stall är Abetong en ledande leverantör av stallbyggnader. Med våra byggsystem får du en stabil, underhållsfri och kostnadseffektiv byggnad och samtidigt kort byggtid.

För dig som ska bygga stall kan vi erbjuda ett brett väggsortiment som omfattar allt från tunna oisolerade massiva betongelement till välisolerade sandwichkonstruktioner. Ett stort urval av fasadytor tillgodoser de flesta önskemål när det gäller väggarnas utseende och stallbyggnadens estetiska anpassning till gårdsmiljön.

Våra stallbyggnader kan levereras med allt från en stommonterad byggsats till komplett färdigställd entreprenad inklusive alla byggnadsarbeten. När du ska bygga stall är det dina förutsättningar och önskemål som styr. Oavsett vilken omfattning du väljer har du alltid fullt stöd och full support av våra projektledare under hela byggprocessen.I Abetongs leveranser av stallbyggnader ingår alltid kompletta ritningar, bygghandlingar och övriga anvisningar för uppförandet.

Bra länkar

Djurskyddsbestämmelser (Jordbruksverket) 

Ansökan om förprövning (Länsstyrelsen)

Referenser

Kontakta våra säljare

​Olika fasadytor