Konstruktör Göteborg

Betong fortsätter att vara det vanligaste stommaterialet i flerbostadshus. Prefabricerade betongelement är en viktig länk i ett utvecklat industrialiserat byggande. Vi söker en ny konstruktör till vårt Göteborgskontor för att arbeta med dimensionering och projektering av stomsystem för flerbostadshus, industrier och övriga byggprojekt i varierande storlek.

Som konstruktör är de huvudsakliga arbetsuppgifterna att hitta lösningar samt utföra dimensioneringar och beräkningar av betongstommar gällande totalstabilitet och detaljlösningar. I mindre projekt arbetar du självständigt på egen hand, men vanligast är att du blir del i en grupp som tillsammans arbetar med större projekt. Arbetet är nära knutet till vår marknadsavdelning och du kommer vara delaktig i tidiga skeden av projektet. Dessutom blir du en viktig länk i att hitta produktionsvänliga lösningar.

Vi tror du är Civilingenjör väg- och vatten eller motsvarande med erfarenhet av statiska beräkningar inom bygg. Har du erfarenhet av betong, Prefab och Autocad är detta meriterande, men inte absoluta krav. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs att du trivs med självständig problemlösning men även att samarbeta i team med gemensamma projekt. Förändringar kopplade till pågående projekt är lite av en vardag för oss och därför är det viktigt att du kan vara flexibel och anpassa din tid och arbetsinsats efter rådande förutsättningar. 

Vi tror att du som söker har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete, är kommunikativ och en given lagspelare. 

Abetong är ett branschledande och framgångsrikt företag som är en del av den internationella byggmaterialkoncernen HeidelbergCement. För rätt person finns därför stora möjligheter till professionell och personlig utveckling!

Har du frågor så ta gärna en första konfidentiell kontakt med Rosanna Rimertz, tfn 070-772 12 57 eller Mats Högström vid Högström & Co, tfn 0470-70 56 30.

Din ansökan sänder du så snart som möjligt via Högström & Co, som vi samarbetar med i den här rekryteringen.  Urval sker löpande.