Konstruktör anläggning

Vill du vara en del i ett gediget företag som grundar sin utveckling genom engagemang, trygghet och kompetens? Abetong söker nu en konstruktör till Division Anläggning i Växjö som vill vara med och utveckla och driva verksamheten framåt.

I rollen som konstruktör kommer du att utföra beräkningar och dimensioneringar gällande totalstabilitet, detaljlösningar och produkter för byggnader/funktioner inom betongbranschen. Du är med och genererar bygghandlingar och produktionsunderlag samt driver utvecklingsprojekt. I mindre projekt arbetar du självständigt på egen hand, men tillhör en grupp som tillsammans arbetar med större projekt. Du är placerad på vårt huvudkontor i Växjö och rapporterar till Teknik & Utvecklingschef.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom bygg/väg och vatten alternativt maskin. Du har några års erfarenhet av en liknande roll som konstruktör, modellerare eller statiker, beroende på vilken bransch som du har verkat i. Vidare har du vana av ritnings- och beräkningsprogram och har du dessutom erfarenhet av FE-analys ser vi det som meriterande. Då vi ingår i en internationell koncern så är det viktigt att du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du flexibel och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har ett kvalitativt tänk och är ambitiös och målinriktad. Då tjänsten innebär kontakter såväl internt som externt bör du som person vara öppen och ha lätt för att kommunicera med människor på ett utåtriktat sätt. Det är viktigt att du har egen drivkraft och initiativförmåga samt en analytisk läggning och tycker om att lösa tekniska frågeställningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen till Abetong - ett gediget företag med goda utvecklingsmöjligheter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida, registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan omgående då urval sker löpande, dock senast den 10 januari 2018.