HR-generalist till Kvicksund eller Hallstahammar

Som HR generalist på Abetong är du ett viktigt stöd till chefer i såväl operativa som strategiska HR frågor. Du arbetar nära en spännande och händelserik verksamhet och ger support i t.ex. rekrytering, rehabilitering, kompetensutveckling, lag och avtalsrätt. Du bistår vid förhandlingar och en del av din arbetstid kommer även att innebära arbete i vårt tidsredovisningssystem samt HR-administration.

Som HR-generalist ingår du i Abetong Division Hus Mellansveriges ledningsgrupp. Du är ett stöd för cheferna vid enheterna i Kvicksund, Hallstahammar och Västerås, men du kommer också att delta i och driva projekt till stöd för de övergripande HR-processerna. Ditt självständiga arbete driver du med utgångspunkt i Kvicksund eller Hallstahammar. Som HR generalist ingår du i ett team på tre personer, varav två är placerade vid Abetongs huvudkontor i Växjö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant HR-utbildning med flera års erfarenhet av kvalificerat HR arbete, gärna från en produktionsorganisation. Det är meriterande om du har kunskap inom det arbetsrättsliga området.

Som person har du en stark egen drivkraft, du är initiativrik och arbetar lösningsfokuserat och uthålligt för att nå uppsatta mål. Du är prestigelös, trygg i dig själv och har gott omdöme. Du har en förmåga att skapa goda relationer och tycker om att verka i en miljö där du får samarbeta och kommunicera med människor på ett utåtriktat sätt. Du uppskattar att dels kunna vara operativ i ditt arbetssätt samtidigt som du har en förmåga att tänka strategiskt.

Sista ansökningsdag

8 juni 2017. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Välkommen att höra av dig till Johannes Larsson, tel: 0722-259878 eller johannes.larsson@randstad.se