Fabrikschef Hallstahammar

Är du en målmedveten person, med ett stort engagemang för att driva en väl fungerande fabrik inom betongelementtillverkning? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig.

Abetongs fabrik i Hallstahammar tillhör Abetong division Hus Mellansverige. Fabriken har idag ca 50 anställda och tillverkar plattbärlag för flerbostadshus. Tillverkningen sker kontinuerligt genom skiftgång.

Som fabrikschef har du ett övergripande ansvar för att driva och utveckla enheten i enlighet med uppsatta mål och budget. Till din hjälp har du produktionsledare samt produktions- och transportplanerare. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för division Hus Mellansverige och rapportera direkt till divisionschefen.

I ditt ansvar ingår bland annat att:

  • Verka för säkra och sunda arbetsförhållanden för våra medarbetare.
  • Säkerställa att produktionen håller en god kvalitet i rätt tid.
  • Arbeta med att se över och effektivisera arbetsprocesser och arbetssätt genom ständiga förbättringar.
  • Ansvara för personal-, arbetsmiljö- och ledningsfrågor. Du arbetar med att skapa teamkänsla och en säker arbetsmiljö som främjar arbetsglädje och motivation där varje medarbetare trivs och känner sig sedd.
  • Ansvara för enhetens ekonomiska resultat och tillväxt mot de uppsatta målen.
  • Personalfrågor såsom rekrytering, förhandlingar, utbildning, rehabilitering och lönefrågor etc.
  • Ta fram planer och beslutsunderlag för investeringar på fabriken, underhållsåtgärder och utbildningar samt ansvara för genomförandet.
  • Bidra till Abetongs och divisionens utveckling genom en aktiv medverkan i divisionsledningen och fabrikschefsgruppen.

Ledarskapet på Abetong fokuserar på mål och resultat samt har ett starkt engagemang för kundnöjdhet och medarbetarnas trivsel. Företaget arbetar kontinuerligt för att skapa säkra och sunda arbetsplatser för alla medarbetare.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som ledare med personalansvar, gärna inom tillverkningsindustrin och/eller byggindustrin. I ditt ledarskap har du ett tydligt och coachande förhållningssätt och förmågan att motivera och skapa delaktighet hos dina medarbetare. Ditt ledarskap kännetecknas av förmågan att sätta mål och avgränsningar och du är van vid att delegera. En akademisk utbildning som högskoleingenjör eller liknande är önskvärd, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet. Meriterande är erfarenhet av arbete med Lean och förbättringsarbete.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl Johan Wahlgren, divisionschef Hus Mellansverige, 016 42 85 26 eller 0702 55 39 32. Arbetet med urvalet sker löpande och vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 8 januari 2018 till jobb@abetong.se.

Carl-Johan Wahlgren

Divisionschef Hus Mellansverige
Mob: 
0702 55 39 32