Byggteknisk säljare lantbruk

Abetong är ledande leverantör av stallbyggnader, hallbyggnader och produkter i betong till lantbruk och hästnäringen och våra största kundgrupper är Sveriges lantbrukare, hästägare och byggfirmor.

Som säljare inom lantbruksområdet är ditt främsta ansvar att bevaka marknaden inom region Skåne samt att aktivt bearbeta potentiella kunder genom sälj och informationsbesök. 

Vid anbud upprättar du kalkyler samt säkerställer att de resurser som behövs för åtagandet i anbudet finns tillgängliga. Därefter genomför du affärsavslut och utformar tydliga kontrakt så att projektet kan genomföras till bästa lönsamhet för bolaget. Beroende på projektets storlek kallar du till projektöverlämning när erforderliga uppgifter i projektet finns framme.

I rollen ingår också att arrangera och medverka i kundaktiviteter samt vid behov medverka i arbetsgrupper för att förbättra företagets processer och resultat.

Du som söker har en ingenjörsutbildning gärna inom byggteknik samt flerårig erfarenhet av sälj och gärna praktisk byggerfarenhet.

Som person har du lätt för att kommunicera och bygga relationer, är lyhörd och har förmågan att skapa ett gott samarbete såväl internt som externt. Du är resultatinriktad och har en inre drivkraft att nå uppsatta mål. Du har också en förmåga att agera professionellt och inger förtroende genom kompetens, lyhördhet och gott affärssinne.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta marknadschef, Mikael Lindvall, 0708 79 65 34.

Skicka din ansökan senast 22 januari med ett personligt brev och CV till jobb@abetong.se

Mikael Lindvall

Marknadschef Lantbruk
Tfn: 
0480 41 77 31
Mob: 
0708 79 65 34